СПОРТИСТИТЕ ПАЃААТ КАКО МУВИ...

СПОРТИСТИТЕ ПАЃААТ КАКО МУВИ…

Веб-страницата GoodSciencing.com ги каталогизира сите ненадејни смртни случаи на спортисти од целиот свет откако вaкцините против Кoвид беа воведени. Досега имаат акумулирано скоро 900 ненадејни смртни случаи на спортисти во изминатите 20 месеци (или околу 540 на година, број кој и натаму расте). Тие вклучуваат неколку други студии од различни институции кои покажуваат дека просечната стапка на ненадејна смртност кај спортистите пред вакцините била околу 29-66 починати годишно.

Целосната листа на смртни случаи може да ја најдете овде:

Погледнете што пишувавме и ние на Коловрт на истата тема пред само неколку денови:

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите за помошта.
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!