СТАНАВМЕ ОФИЦИЈАЛНИ ПОДДРЖУВАЧИ НА НАЦИЗМОТ И ТОА ВО ОБЕДИНЕТИТЕ НАЦИИ! ЕВЕ КОИ СЕ ДРУГИТЕ ЗЕМЈИ (ФОТО)

СТАНАВМЕ ОФИЦИЈАЛНИ ПОДДРЖУВАЧИ НА НАЦИЗМОТ И ТОА ВО ОБЕДИНЕТИТЕ НАЦИИ! ЕВЕ КОИ СЕ ДРУГИТЕ ЗЕМЈИ (ФОТО)

52 земји, вклучувајќи ги Германија, Италија и Австрија, вчера гласаа во ОН ПРОТИВ годишната руска резолуција за борба против глорификацијата на нацизмот. Пред една година имаше само две од нив – САД и Украина.

Vesnik broj 3-naslovna - Copy3

„Секогаш е во ред се додека се работи за наши терористи“ – Западот

Проблемот е уште поголем што и Македонија овојпат гласаше ПРОТИВ резолуцијата за борба против глорификацијата на нацизмот. Бесрамниот тренд на изедначување на комунизмот и фашизмот, како и рехабилитацијата на фашистите од типот на Ванчо Михајлов продолжува.

Можете да погледнете каков став зазема секоја поединечна држава на сликата подолу:

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите за помошта.
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!