СТРАШЕН ПОРАСТ НА СМРТНИТЕ СЛУЧАИ ОД KOBИД 19 ВО ЈУЖНА КОРЕЈА - НАЈBAKЦИНИPAHAТА АЗИСКА ЗЕМЈА!!!

СТРАШЕН ПОРАСТ НА СМРТНИТЕ СЛУЧАИ ОД KOBИД 19 ВО ЈУЖНА КОРЕЈА – НАЈBAKЦИНИPAHAТА АЗИСКА ЗЕМЈА!!!

Неверојатни податоци доаѓаат од Јужна Кореја, податоци за кои веројатно не сте слушнале бидејќи главните медиуми се обидуваат активно да ги прикријат тие информации. Таму доаѓа до огромна експлозија на случаи на Кoвид како и смртни случаи од Кoвид 19. А тоа е интересно затоа што се работи за, ни помалку ни повеќе, највaкцинираната азиска земја во која просечниот број на дози вакцини по глава на жител е 2,34, што значи дека во просек населението примило повеќе од две дози, односно голем дел од луѓето примиле и трета „бустер“ доза!

График кој го покажува растот на новите случаи

График кој го покажува растот на смртните случаи

Се работи за официјални податоци кои лесно можете да ги пронајдете на Гугл.

Официјалните податоци укажуваат дека просечниот број на вaкцини е 234 дози на 100 жители, што е 2,34 дози по глава на жител.

Извор на табелата

Можеме да ја споредиме Јужна Кореја со останатите азиски земји. Податоците се малку постари, од јануари, но се гледа дека и тогаш Јужна Кореја е апсолутен шампион во примањето на експериментални инјекции, ако се исклучи малиот Сингапур, каде вaкцинацијата е практично задолжителна.

Конечно, Кореја во најголема мера ја користи вaкцината на Фaјзер, но одобрени се и другите западни вaкцини (Modеrna, AstrаZenеca, Jansеn и Novаvax).

Податоците се тука, сѐ е поддржано од извори. Колку повеќе вaкцинирани, толку повеќе мртви и болни. Извлечете свои заклучоци. Веќе ни е доста цело време да го повторуваме истото и да слушаме како не навредуваат и нарекуваат „антивaксери“ што и да им значи тоа. Ние веруваме во науката, а статистиката е најточната наука.

Ги покануваме Вистиномер да ги објаснат овие графикони. Ги покануваме и мeдицинските власти и експертите во нашите држави да ни објаснат зошто продолжуваат да повикуваат на вaкцинација кога статистички е докажано дека тоа не само што е бесмислено, туку и контрапродуктивно.

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt.info@gmail.com) околу деталите.
  • Доколку, пак, имате било какви идеи и предлози за понатамошниот тек на мојата работа (која самостојно ја водам речиси 1 година), односно нашата заедничка борба за слобода и правда, повторно контактирајте ме преку Фејсбук или email, а јас сум подготвен (секако, во склоп на своите можности) да издвојам време и да поразговарам, па дури и да се сретнам со секој од вас кој има чисто срце и добра намера!
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!