НАЈНОВИ ДОКАЗИ ДЕКА МАСКИТЕ НЕ ФУНКЦИОНИРААТ ВО БРОЈКИТЕ НА НОВ ЗЕЛАНД КОИ ГИ ЗАСЕНУВААТ ТИЕ НА АВСТРАЛИЈА, КАДЕ НЕМА МАСКИ ВЕЌЕ НЕКОЕ ВРЕМЕ

НАЈНОВИ ДОКАЗИ ДЕКА МАСКИТЕ НЕ ФУНКЦИОНИРААТ ВО БРОЈКИТЕ НА НОВ ЗЕЛАНД КОИ ГИ ЗАСЕНУВААТ ТИЕ НА АВСТРАЛИЈА, КАДЕ НЕМА МАСКИ ВЕЌЕ НЕКОЕ ВРЕМЕ

Најновите податоци покажуваат дека пријавените инфекции со Кoвид во Нов Зеланд и Сингапур далеку ја надминале Австралија во последниот бран на Омикрон и покрај ултра-…

Види повеќе НАЈНОВИ ДОКАЗИ ДЕКА МАСКИТЕ НЕ ФУНКЦИОНИРААТ ВО БРОЈКИТЕ НА НОВ ЗЕЛАНД КОИ ГИ ЗАСЕНУВААТ ТИЕ НА АВСТРАЛИЈА, КАДЕ НЕМА МАСКИ ВЕЌЕ НЕКОЕ ВРЕМЕ