ЕВЕ ШТО ГО ЧЕКА ЃОКОВИЌ ВО АВСТРАЛИЈА ПО УКИНУВАЊЕТО НА ТРИГОДИШНАТА ЗАБРАНА ЗА ВЛЕЗ ВО ЗЕМЈАТА!

ЕВЕ ШТО ГО ЧЕКА ЃОКОВИЌ ВО АВСТРАЛИЈА ПО УКИНУВАЊЕТО НА ТРИГОДИШНАТА ЗАБРАНА ЗА ВЛЕЗ ВО ЗЕМЈАТА!

Ова е голема победа, Ѓоковиќ го чека големо добредојде во Австралија! Новак Ѓоковиќ ќе добие „херојски пречек“ кога ќе се врати во Мелбурн Парк, по…

Види повеќе ЕВЕ ШТО ГО ЧЕКА ЃОКОВИЌ ВО АВСТРАЛИЈА ПО УКИНУВАЊЕТО НА ТРИГОДИШНАТА ЗАБРАНА ЗА ВЛЕЗ ВО ЗЕМЈАТА!