ЗОШТО НИЕДЕН ОД АКТИВИСТИТЕ КОИ ПОВИКУВААТ НА ДЕПОПУЛАЦИЈА НЕ СЕ ЈАВИЛ ДА УМРЕ ПРВ?!

ЗОШТО НИЕДЕН ОД АКТИВИСТИТЕ КОИ ПОВИКУВААТ НА ДЕПОПУЛАЦИЈА НЕ СЕ ЈАВИЛ ДА УМРЕ ПРВ?!

Студија открива дека 0% од нео-либералите кои предупредуваат за пренаселеноста, доброволно се пријавиле да умрат први. Една нова студија откри дека иако голем број нео-либерали…

Види повеќе ЗОШТО НИЕДЕН ОД АКТИВИСТИТЕ КОИ ПОВИКУВААТ НА ДЕПОПУЛАЦИЈА НЕ СЕ ЈАВИЛ ДА УМРЕ ПРВ?!
ОБЕДИНЕТИТЕ НАЦИИ НАЈМИЛЕ НАД 100.000 ЛУЃЕ ДА ЈА ПОТТИКНУВААТ KOBИД АГЕНДАТА НА ВЛАДИТЕ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ

ОБЕДИНЕТИТЕ НАЦИИ НАЈМИЛЕ НАД 100.000 ЛУЃЕ ДА ЈА ПОТТИКНУВААТ KOBИД АГЕНДАТА НА ВЛАДИТЕ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ

Во екот на пaндемијата, Обединетите нации регрутираа над 100.000 „интернет ботови“ за да го поттикнат наративот на естаблишментот за KOBИД-19 преку социјалните медиуми. Откритието всушност…

Види повеќе ОБЕДИНЕТИТЕ НАЦИИ НАЈМИЛЕ НАД 100.000 ЛУЃЕ ДА ЈА ПОТТИКНУВААТ KOBИД АГЕНДАТА НА ВЛАДИТЕ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ