ТАКАНАРЕЧЕНАТА СТРУКА НЕ ЗНАЕ ШТО Е ПРИЧИНАТА! ВО ШПАНИЈА УМИРААТ ДЕЦА ОД АКУТЕН ХЕПАТИТИС

ТАКАНАРЕЧЕНАТА СТРУКА НЕ ЗНАЕ ШТО Е ПРИЧИНАТА! ВО ШПАНИЈА УМИРААТ ДЕЦА ОД АКУТЕН ХЕПАТИТИС

Шпанија ги забележа првите два смртни случаи од акутен хепатитис или воспаление на црниот дроб кај децата, болест чии причинители се вели дека се наводно…

Види повеќе ТАКАНАРЕЧЕНАТА СТРУКА НЕ ЗНАЕ ШТО Е ПРИЧИНАТА! ВО ШПАНИЈА УМИРААТ ДЕЦА ОД АКУТЕН ХЕПАТИТИС