АМЕРИКАНЦИТЕ КРАДАТ МИЛИОНИ ТОНИ НАФТА ОД СИРИЈА?!

АМЕРИКАНЦИТЕ КРАДАТ МИЛИОНИ ТОНИ НАФТА ОД СИРИЈА?!

ДАМАСК – Американските сили испратија 89 танкери со нафта за да пренесат украдена нафта од Сирија во американските бази во Ирак во саботата, објави сириската…

Види повеќе АМЕРИКАНЦИТЕ КРАДАТ МИЛИОНИ ТОНИ НАФТА ОД СИРИЈА?!