ШТО НÈ ЧЕКА ДОКОЛКУ ДОЈДЕ ДО НУКЛЕАРНА ВОЈНА!?

ШТО НÈ ЧЕКА ДОКОЛКУ ДОЈДЕ ДО НУКЛЕАРНА ВОЈНА!?

Студијата вели дека нуклеарната војна би предизвикала апокалиптично ново ледено доба. Глобалните температури ќе се спуштат за околу 7 степени Целзиусови. Една нова студија вели…

Види повеќе ШТО НÈ ЧЕКА ДОКОЛКУ ДОЈДЕ ДО НУКЛЕАРНА ВОЈНА!?