ФЕДЕРАЛНИТЕ АГЕНТИ СМЕТААТ ДЕКА ИМААТ ДОВОЛНО ДОКАЗИ ЗА ДА ГО ОБВИНАТ ХАНТЕР БАЈДЕН ЗА ДАНОЧНИ И ЗЛОСТОРСТВА ЗА КУПУВАЊЕ ОРУЖЈЕ - ИЗВЕШТАЈ

ФЕДЕРАЛНИТЕ АГЕНТИ СМЕТААТ ДЕКА ИМААТ ДОВОЛНО ДОКАЗИ ЗА ДА ГО ОБВИНАТ ХАНТЕР БАЈДЕН ЗА ДАНОЧНИ И ЗЛОСТОРСТВА ЗА КУПУВАЊЕ ОРУЖЈЕ – ИЗВЕШТАЈ

Федералните агенти веруваат дека имаат доволно докази за да го поддржат обвинувањето на Хантер Бајден, синот на претседателот Џо Бајден, за даночни злосторства и давање…

Види повеќе ФЕДЕРАЛНИТЕ АГЕНТИ СМЕТААТ ДЕКА ИМААТ ДОВОЛНО ДОКАЗИ ЗА ДА ГО ОБВИНАТ ХАНТЕР БАЈДЕН ЗА ДАНОЧНИ И ЗЛОСТОРСТВА ЗА КУПУВАЊЕ ОРУЖЈЕ – ИЗВЕШТАЈ