НАЈНОВО ОД БАЈДЕН: „СЛЕДИ НОВА ПAHДЕМИJA!“ (ВИДЕО)

НАЈНОВО ОД БАЈДЕН: „СЛЕДИ НОВА ПAHДЕМИJA!“ (ВИДЕО)

„Ни требаат повеќе пари. Но, не ни требаат повеќе пари само за вaкцини за децата. Ни требаат повеќе пари за ПЛАН ЗА ВТОРА ПAHДЕМИЈА. ЌЕ…

Види повеќе НАЈНОВО ОД БАЈДЕН: „СЛЕДИ НОВА ПAHДЕМИJA!“ (ВИДЕО)