ЈАВНО ЌЕ СЕ ОБЈАВУВААТ ДОКАЗИ ЗА ЦЕНЗУРАТА И ДОГОВОРОТ МЕЃУ ГОЛЕМИТЕ ТЕХНОЛОШКИ КОМПАНИИ И ВЛАДИТЕ ОКОЛУ KOBИД-19

ЈАВНО ЌЕ СЕ ОБЈАВУВААТ ДОКАЗИ ЗА ЦЕНЗУРАТА И ДОГОВОРОТ МЕЃУ ГОЛЕМИТЕ ТЕХНОЛОШКИ КОМПАНИИ И ВЛАДИТЕ ОКОЛУ KOBИД-19

Во интервјуто за емисијата „Unfiltered“ на Фокс њуз со Ден Бонгино, државниот обвинител на Мисури, Ерик Шмит, рече дека над 45 функционери во администрацијата на…

Види повеќе ЈАВНО ЌЕ СЕ ОБЈАВУВААТ ДОКАЗИ ЗА ЦЕНЗУРАТА И ДОГОВОРОТ МЕЃУ ГОЛЕМИТЕ ТЕХНОЛОШКИ КОМПАНИИ И ВЛАДИТЕ ОКОЛУ KOBИД-19