БИЛ ГЕЈТС ВО 2017 И 2021 ГОДИНА ЗБОРУВАЛ ЗА БИОТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД СО СИПАНИЦИ - ПРЕДВИДЕЛ ДЕСЕТИНА МИЛИОНИ ЖРТВИ!!!

БИЛ ГЕЈТС ВО 2017 И 2021 ГОДИНА ЗБОРУВАЛ ЗА БИОТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД СО СИПАНИЦИ – ПРЕДВИДЕЛ ДЕСЕТИНА МИЛИОНИ ЖРТВИ!!!

Се чини дека Бил Гејтс неколку пати во последните неколку години предупреди за појава на вирусот на мајмунски сипаници. Повторно, уште една случајност? Погледнете. Бил…

Види повеќе БИЛ ГЕЈТС ВО 2017 И 2021 ГОДИНА ЗБОРУВАЛ ЗА БИОТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД СО СИПАНИЦИ – ПРЕДВИДЕЛ ДЕСЕТИНА МИЛИОНИ ЖРТВИ!!!