ХОЛИВУД ГО КРЕВА СВОЈОТ ГЛАС ПРОТИВ KOBИД АГЕНДАТА! БИЛ МАХЕР И ВУДИ ХАРЕЛСОН ЈА НАПАДНАА ФАРМАКОМАФИЈАТА И KOPОНА ХИСТЕРИЈАТА

ХОЛИВУД ГО КРЕВА СВОЈОТ ГЛАС ПРОТИВ KOBИД АГЕНДАТА! БИЛ МАХЕР И ВУДИ ХАРЕЛСОН ЈА НАПАДНАА ФАРМАКОМАФИЈАТА И KOPОНА ХИСТЕРИЈАТА

Актерот Вуди Харелсон за време на едно неодамнешно интервју изјави дека „фармако мафијата и американската влада“ се „последните луѓе“ на кои сакал да им верува…

Види повеќе ХОЛИВУД ГО КРЕВА СВОЈОТ ГЛАС ПРОТИВ KOBИД АГЕНДАТА! БИЛ МАХЕР И ВУДИ ХАРЕЛСОН ЈА НАПАДНАА ФАРМАКОМАФИЈАТА И KOPОНА ХИСТЕРИЈАТА