ЕВЕ „ВИ ВЕРУВАМЕ“! СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТ: БИОЛАБАРАТОРИИТЕ ВО УКРАИНА НЕ СЕ КОРИСТЕА ЗА РАЗВОЈ НА ОРУЖЈЕ

ЕВЕ „ВИ ВЕРУВАМЕ“! СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТ: БИОЛАБАРАТОРИИТЕ ВО УКРАИНА НЕ СЕ КОРИСТЕА ЗА РАЗВОЈ НА ОРУЖЈЕ

Биолошките лаборатории во Украина и другите земји-партнери никогаш не биле користени за развој на оружје, објавија САД во понеделникот, барајќи да избегнат можна одговорност. Заедничката…

Види повеќе ЕВЕ „ВИ ВЕРУВАМЕ“! СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТ: БИОЛАБАРАТОРИИТЕ ВО УКРАИНА НЕ СЕ КОРИСТЕА ЗА РАЗВОЈ НА ОРУЖЈЕ
ПРОФ. ЏЕФРИ САКС ВЕЛИ ДЕКА Е „ПРИЛИЧНО УБЕДЕН ДЕКА KOBИД-19 ИЗЛЕГОЛ ОД БИОТЕХНОЛОШКО ИСТРАЖУВАЊЕ ВО АМЕРИКАНСКА ЛАБОРАТОРИЈА“

ПРОФ. ЏЕФРИ САКС ВЕЛИ ДЕКА Е „ПРИЛИЧНО УБЕДЕН ДЕКА KOBИД-19 ИЗЛЕГОЛ ОД БИОТЕХНОЛОШКО ИСТРАЖУВАЊЕ ВО АМЕРИКАНСКА ЛАБОРАТОРИЈА“

…Исто така, и предупредува дека има опасни истражувања за вируси кои се одвиваат без јавен надзор. Секако, не е единствениот – истото го кажаа и…

Види повеќе ПРОФ. ЏЕФРИ САКС ВЕЛИ ДЕКА Е „ПРИЛИЧНО УБЕДЕН ДЕКА KOBИД-19 ИЗЛЕГОЛ ОД БИОТЕХНОЛОШКО ИСТРАЖУВАЊЕ ВО АМЕРИКАНСКА ЛАБОРАТОРИЈА“