КАКО ЛЕРИ ФИНК ОД БЛЕКРОК ЈА СОЗДАДЕ ГЛОБАЛНАТА ЕНЕРГЕТСКА КРИЗА

КАКО ЛЕРИ ФИНК ОД БЛЕКРОК ЈА СОЗДАДЕ ГЛОБАЛНАТА ЕНЕРГЕТСКА КРИЗА

Повеќето луѓе се збунети од тековната глобална енергетска криза, со цените на нафтата, гасот и јагленот истовремено зголемени, па дури и принудното затворање на големите…

Види повеќе КАКО ЛЕРИ ФИНК ОД БЛЕКРОК ЈА СОЗДАДЕ ГЛОБАЛНАТА ЕНЕРГЕТСКА КРИЗА
СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ Е ДОМАЌИН НА ЊУЈОРШКАТА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА „КЛИМАТСКАТА КРИЗА“ ВО КОЈА УЧЕСТВУВААТ BLACKROCK, БЕЗОС И СИ-ЕН-ЕН

СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ Е ДОМАЌИН НА ЊУЈОРШКАТА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА „КЛИМАТСКАТА КРИЗА“ ВО КОЈА УЧЕСТВУВААТ BLACKROCK, БЕЗОС И СИ-ЕН-ЕН

Елитните институции се собираат во Њујорк со надеж да ве убедат дека во блиска иднина „нема да поседувате ништо и ќе бидете среќни“. Светскиот Економски…

Види повеќе СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ Е ДОМАЌИН НА ЊУЈОРШКАТА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА „КЛИМАТСКАТА КРИЗА“ ВО КОЈА УЧЕСТВУВААТ BLACKROCK, БЕЗОС И СИ-ЕН-ЕН
ВЕЌЕ НЕ КРИЈАТ ЗА КОГО РАБОТАТ! ПРЕМИЕРКАТА НА НОВ ЗЕЛАНД СНИМЕНА КАКО ГО НАПУШТА BLACKROCK (ВИДЕО)

ВЕЌЕ НЕ КРИЈАТ ЗА КОГО РАБОТАТ! ПРЕМИЕРКАТА НА НОВ ЗЕЛАНД СНИМЕНА КАКО ГО НАПУШТА BLACKROCK (ВИДЕО)

За време на нејзината посета на САД, младата лидерка на Светскиот економски форум и премиерка на Нов Зеланд, Џасинда Ардерн, одвои време да го посети…

Види повеќе ВЕЌЕ НЕ КРИЈАТ ЗА КОГО РАБОТАТ! ПРЕМИЕРКАТА НА НОВ ЗЕЛАНД СНИМЕНА КАКО ГО НАПУШТА BLACKROCK (ВИДЕО)