ПРОBAKСЕР И БОДИБИЛДЕР КОЈ ГИ ПРОЗИВАШЕ ОНИЕ КОИ СЕ ПРОТИВАТ НА BAKЦИНАТА „ИЗНЕНАДНО“ ПОЧИНАЛ

ПРОBAKСЕР И БОДИБИЛДЕР КОЈ ГИ ПРОЗИВАШЕ ОНИЕ КОИ СЕ ПРОТИВАТ НА BAKЦИНАТА „ИЗНЕНАДНО“ ПОЧИНАЛ

Професионален бодибилдер кој веруваше во вакцината против Ковид доволно за да ги предизвика „заговорниците против вакцинацијата“ да го користат како студија на случај, ненадејно почина…

Види повеќе ПРОBAKСЕР И БОДИБИЛДЕР КОЈ ГИ ПРОЗИВАШЕ ОНИЕ КОИ СЕ ПРОТИВАТ НА BAKЦИНАТА „ИЗНЕНАДНО“ ПОЧИНАЛ