Д-Р БРАНИМИР НЕСТОРОВИЌ: „РЕЗУЛТАТИТЕ НА BAKЦИHAЦИЈАТА СЕ ЗАСТРАШУВАЧКИ - ШЕСТКРАТНО Е ЗГОЛЕМЕН БРОЈОТ НА РАК КАЈ BAKЦИНИPAHИТЕ ЗА KOBИД 19!“ (ВИДЕО)

Д-Р БРАНИМИР НЕСТОРОВИЌ: „РЕЗУЛТАТИТЕ НА BAKЦИHAЦИЈАТА СЕ ЗАСТРАШУВАЧКИ – ШЕСТКРАТНО Е ЗГОЛЕМЕН БРОЈОТ НА РАК КАЈ BAKЦИНИPAHИТЕ ЗА KOBИД 19!“ (ВИДЕО)

Во својата најнова изјава вчера, познатиот српски пулмолог и професор на медицинскиот факултет во Белград, д-р Бранимир Несторовиќ, повторно ја шокираше јавноста и тоа можеби…

Види повеќе Д-Р БРАНИМИР НЕСТОРОВИЌ: „РЕЗУЛТАТИТЕ НА BAKЦИHAЦИЈАТА СЕ ЗАСТРАШУВАЧКИ – ШЕСТКРАТНО Е ЗГОЛЕМЕН БРОЈОТ НА РАК КАЈ BAKЦИНИPAHИТЕ ЗА KOBИД 19!“ (ВИДЕО)