МЕДИУМИТЕ КРИЈАТ! ВО БРИТАНИЈА ЗАПОЧНАА ПРОТЕСТИ - ДЕСЕТИНА ИЛЈАДИ ЛУЃЕ ГИ ПАЛАТ СМЕТКИТЕ ЗА СТРУЈА И КОМУНАЛИИ (ВИДЕО)

МЕДИУМИТЕ КРИЈАТ! ВО БРИТАНИЈА ЗАПОЧНАА ПРОТЕСТИ – ДЕСЕТИНА ИЛЈАДИ ЛУЃЕ ГИ ПАЛАТ СМЕТКИТЕ ЗА СТРУЈА И КОМУНАЛИИ (ВИДЕО)

Илјадници луѓе маршираа во Лондон и други градови во Велика Британија во саботата поради високите трошоци за живот, при што некои ги запалија сметките за…

Види повеќе МЕДИУМИТЕ КРИЈАТ! ВО БРИТАНИЈА ЗАПОЧНАА ПРОТЕСТИ – ДЕСЕТИНА ИЛЈАДИ ЛУЃЕ ГИ ПАЛАТ СМЕТКИТЕ ЗА СТРУЈА И КОМУНАЛИИ (ВИДЕО)