МЕДИУМИТЕ КРИЈАТ! ВО БРИТАНИЈА ЗАПОЧНАА ПРОТЕСТИ - ДЕСЕТИНА ИЛЈАДИ ЛУЃЕ ГИ ПАЛАТ СМЕТКИТЕ ЗА СТРУЈА И КОМУНАЛИИ (ВИДЕО)

МЕДИУМИТЕ КРИЈАТ! ВО БРИТАНИЈА ЗАПОЧНАА ПРОТЕСТИ – ДЕСЕТИНА ИЛЈАДИ ЛУЃЕ ГИ ПАЛАТ СМЕТКИТЕ ЗА СТРУЈА И КОМУНАЛИИ (ВИДЕО)

Илјадници луѓе маршираа во Лондон и други градови во Велика Британија во саботата поради високите трошоци за живот, при што некои ги запалија сметките за…

Види повеќе МЕДИУМИТЕ КРИЈАТ! ВО БРИТАНИЈА ЗАПОЧНАА ПРОТЕСТИ – ДЕСЕТИНА ИЛЈАДИ ЛУЃЕ ГИ ПАЛАТ СМЕТКИТЕ ЗА СТРУЈА И КОМУНАЛИИ (ВИДЕО)
„РЕВОЛУЦИЈАТА ЗАПОЧНА“: 75.000 БРИТАНЦИ ПОТПИШАА ДЕКА НЕМА ДА ПЛАЌААТ СТРУЈА, А ВЛАДАТА НЕ ЗНАЕ ШТО ДА ПРАВИ

„РЕВОЛУЦИЈАТА ЗАПОЧНА“: 75.000 БРИТАНЦИ ПОТПИШАА ДЕКА НЕМА ДА ПЛАЌААТ СТРУЈА, А ВЛАДАТА НЕ ЗНАЕ ШТО ДА ПРАВИ

Отпорот расте бидејќи повеќе од 75.000 (во моментот на пишување на статијава веќе 95.000) иритирани луѓе во Обединетото Кралство ветија дека нема да ја платат…

Види повеќе „РЕВОЛУЦИЈАТА ЗАПОЧНА“: 75.000 БРИТАНЦИ ПОТПИШАА ДЕКА НЕМА ДА ПЛАЌААТ СТРУЈА, А ВЛАДАТА НЕ ЗНАЕ ШТО ДА ПРАВИ