СТРАВ! ИЗВРШНИОТ ДИРЕКТОР НА ФAJЗЕР АЛБЕPТ БУPЛА ОДБИ ДА СВЕДОЧИ ПРЕД СПЕЦИЈАЛНИОТ КОМИТЕТ НА ЕУ ЗА ДОГОВОРОТ ЗА BAKЦИНИ СО УРСУЛА ФОН ДЕР ЛАЈЕН

СТРАВ! ИЗВРШНИОТ ДИРЕКТОР НА ФAJЗЕР АЛБЕPТ БУPЛА ОДБИ ДА СВЕДОЧИ ПРЕД СПЕЦИЈАЛНИОТ КОМИТЕТ НА ЕУ ЗА ДОГОВОРОТ ЗА BAKЦИНИ СО УРСУЛА ФОН ДЕР ЛАЈЕН

Контактите на високо ниво меѓу Алберт Бурла и претседателката на Европската комисија Урсула фон дер Лајен пред договорот за купување вaкцини од повеќе милијарди евра…

Види повеќе СТРАВ! ИЗВРШНИОТ ДИРЕКТОР НА ФAJЗЕР АЛБЕPТ БУPЛА ОДБИ ДА СВЕДОЧИ ПРЕД СПЕЦИЈАЛНИОТ КОМИТЕТ НА ЕУ ЗА ДОГОВОРОТ ЗА BAKЦИНИ СО УРСУЛА ФОН ДЕР ЛАЈЕН