ДИРЕКТОРОТ НА ФАЈЗЕР НА УДАР НА БРИТАНСКОТО РЕГУЛАТОРНО ТЕЛО ПОРАДИ „ЛАЖНИ ИЗЈАВИ“ ОКОЛУ КОВИД ВАКЦИНИТЕ ЗА ДЕЦА

ДИРЕКТОРОТ НА ФАЈЗЕР НА УДАР НА БРИТАНСКОТО РЕГУЛАТОРНО ТЕЛО ПОРАДИ „ЛАЖНИ ИЗЈАВИ“ ОКОЛУ КОВИД ВАКЦИНИТЕ ЗА ДЕЦА

Извршниот директор на Фајзер, Алберт Бурла, изјави за Би-Би-Си минатиот декември: „не се сомневам дека придобивките се во целосна корист“ од вакцинирањето на деца на…

Види повеќе ДИРЕКТОРОТ НА ФАЈЗЕР НА УДАР НА БРИТАНСКОТО РЕГУЛАТОРНО ТЕЛО ПОРАДИ „ЛАЖНИ ИЗЈАВИ“ ОКОЛУ КОВИД ВАКЦИНИТЕ ЗА ДЕЦА
BAKЦИНАТА „РАБОТИ“: 4 ПАТИ BAKЦИНИРАНИОТ ДИРЕКТОР НА ФAJЗЕР, ПОЗИТИВЕН НА KOBИД ПО ВТОРПАТ ЗА 6 НЕДЕЛИ!!!

BAKЦИНАТА „РАБОТИ“: 4 ПАТИ BAKЦИНИРАНИОТ ДИРЕКТОР НА ФAJЗЕР, ПОЗИТИВЕН НА KOBИД ПО ВТОРПАТ ЗА 6 НЕДЕЛИ!!!

Велат, постојат толку многу докази за „бенефитите“ од вaкцинацијата и „заштитата“ која таа ја нуди… Пример за тоа ни е и Алберт Бурла, директорот на…

Види повеќе BAKЦИНАТА „РАБОТИ“: 4 ПАТИ BAKЦИНИРАНИОТ ДИРЕКТОР НА ФAJЗЕР, ПОЗИТИВЕН НА KOBИД ПО ВТОРПАТ ЗА 6 НЕДЕЛИ!!!