(ВИДЕО) АМЕРИКАНСКИТЕ БОМБАРДЕРИ Б-52, ПОЗНАТИ ПО УБИВАЊЕТО НА МИЛИОНИ ЦИВИЛИ, ДЕНЕСКА ГО НАДЛЕТАА СКОПЈЕ

(ВИДЕО) АМЕРИКАНСКИТЕ БОМБАРДЕРИ Б-52, ПОЗНАТИ ПО УБИВАЊЕТО НА МИЛИОНИ ЦИВИЛИ, ДЕНЕСКА ГО НАДЛЕТАА СКОПЈЕ

Американскиот стратегиски бомбардер B-52 (Летечка Тврдина), попладнево изврши прелет на небото над главниот град на Република Македонија. „Со цел да ја прикажат посветеноста и гаранцијата…

Види повеќе (ВИДЕО) АМЕРИКАНСКИТЕ БОМБАРДЕРИ Б-52, ПОЗНАТИ ПО УБИВАЊЕТО НА МИЛИОНИ ЦИВИЛИ, ДЕНЕСКА ГО НАДЛЕТАА СКОПЈЕ