„НЕЕТИЧКИ“ И ДО 98 ПАТИ ПОЛОШИ ОД САМАТА БОЛЕСТ: ВРВНИ НАУЧНИЦИ ОБЈАВИЈА СТУДИЈА ЗА ВАКЦИНИТЕ ПРОТИВ КОВИД-19

„НЕЕТИЧКИ“ И ДО 98 ПАТИ ПОЛОШИ ОД САМАТА БОЛЕСТ: ВРВНИ НАУЧНИЦИ ОБЈАВИЈА СТУДИЈА ЗА ВАКЦИНИТЕ ПРОТИВ КОВИД-19

Оваа студија од 50 страници, која беше објавена на The Social Science Research Network на крајот на август, ги анализираше податоците на Центарот за Контрола…

Види повеќе „НЕЕТИЧКИ“ И ДО 98 ПАТИ ПОЛОШИ ОД САМАТА БОЛЕСТ: ВРВНИ НАУЧНИЦИ ОБЈАВИЈА СТУДИЈА ЗА ВАКЦИНИТЕ ПРОТИВ КОВИД-19