ВЕБ-СТРАНИЦИ ЗА ИНФОРМИРАЊЕ ВО ЕУ ИМ ПОРАЧУВААТ НА КОРИСНИЦИТЕ: „ПЛАТЕТЕ НИ ИЛИ ЌЕ ВЕ СЛЕДИМЕ!“

ВЕБ-СТРАНИЦИ ЗА ИНФОРМИРАЊЕ ВО ЕУ ИМ ПОРАЧУВААТ НА КОРИСНИЦИТЕ: „ПЛАТЕТЕ НИ ИЛИ ЌЕ ВЕ СЛЕДИМЕ!“

Некои од водечките веб-страници во Европа им нудат на корисниците опција за месечни претплати за да избегнат следење преку Интернет од страна на самите веб-страници.…

Види повеќе ВЕБ-СТРАНИЦИ ЗА ИНФОРМИРАЊЕ ВО ЕУ ИМ ПОРАЧУВААТ НА КОРИСНИЦИТЕ: „ПЛАТЕТЕ НИ ИЛИ ЌЕ ВЕ СЛЕДИМЕ!“