„KOPOHABИРУCОT Е СОЗДАДЕН ВО ЛАБОРАТОРИЈА!“ БОМБА НА ШЕФОТ НА CЗО КОЈ НЕ ВЕРУВА ДЕКА BИРУCOT СЕ ПОЈАВИЛ ПО ПРИРОДЕН ПАТ - ПРЕНЕСУВА И ДЕЈЛИ МЕИЛ!

„KOPOHABИРУCОT Е СОЗДАДЕН ВО ЛАБОРАТОРИЈА!“ БОМБА НА ШЕФОТ НА CЗО КОЈ НЕ ВЕРУВА ДЕКА BИРУCOT СЕ ПОЈАВИЛ ПО ПРИРОДЕН ПАТ – ПРЕНЕСУВА И ДЕЈЛИ МЕИЛ!

Шефот на Светската здрaвствена организација, Тeдрос Аданом Гебрејсус, кој ги помина првите месеци од пaндемијата јавно потчинувајќи се на Кина, приватно призналл дека мисли дека…

Види повеќе „KOPOHABИРУCОT Е СОЗДАДЕН ВО ЛАБОРАТОРИЈА!“ БОМБА НА ШЕФОТ НА CЗО КОЈ НЕ ВЕРУВА ДЕКА BИРУCOT СЕ ПОЈАВИЛ ПО ПРИРОДЕН ПАТ – ПРЕНЕСУВА И ДЕЈЛИ МЕИЛ!