БРИТАНКА КОЈА ЧЕТИРИ ГОДИНИ ЖИВЕЕЛА БЕЗ ГРЕЕЊЕ СПОДЕЛУВА СОВЕТИ ЗА СЕКОЈ КОЈ Е ВО СЛИЧНА СИТУАЦИЈА

БРИТАНКА КОЈА ЧЕТИРИ ГОДИНИ ЖИВЕЕЛА БЕЗ ГРЕЕЊЕ СПОДЕЛУВА СОВЕТИ ЗА СЕКОЈ КОЈ Е ВО СЛИЧНА СИТУАЦИЈА

Британката Клер де Лис тврди дека четири години живеела без греење, а на социјалната мрежа ТикТок дала неколку совети за сите кои ќе се најдат…

Види повеќе БРИТАНКА КОЈА ЧЕТИРИ ГОДИНИ ЖИВЕЕЛА БЕЗ ГРЕЕЊЕ СПОДЕЛУВА СОВЕТИ ЗА СЕКОЈ КОЈ Е ВО СЛИЧНА СИТУАЦИЈА
КОЛАПСОТ ЗАПОЧНА - ФОЛКСВАГЕН ЗАМИНУВА ОД ГЕРМАНИЈА?!

КОЛАПСОТ ЗАПОЧНА – ФОЛКСВАГЕН ЗАМИНУВА ОД ГЕРМАНИЈА?!

Фолксваген, или во превод автомобилот на народот, компанија која е синоним за германската држава и квалитетот на германското производство уште од Втората светска војна, сериозно…

Види повеќе КОЛАПСОТ ЗАПОЧНА – ФОЛКСВАГЕН ЗАМИНУВА ОД ГЕРМАНИЈА?!
ИТАЛИЈА НАСКОРО БИ МОЖЕЛА ДА ЗАТВОРИ НАД ПОЛОВИНА МИЛИОН РАБОТНИ МЕСТА

ИТАЛИЈА НАСКОРО БИ МОЖЕЛА ДА ЗАТВОРИ НАД ПОЛОВИНА МИЛИОН РАБОТНИ МЕСТА

Италија е изложена на ризик да загуби до 582.000 работни места поради енергетската криза и како резултат на економскиот пад, објавија во неделата националните медиуми,…

Види повеќе ИТАЛИЈА НАСКОРО БИ МОЖЕЛА ДА ЗАТВОРИ НАД ПОЛОВИНА МИЛИОН РАБОТНИ МЕСТА
САД СОЗДАВААТ НЕДОСТИГ ОД ДОЛАРИ ИСТО КАКО ШТО РУСИЈА СОЗДАВА НЕДОСТИГ ОД НАФТА, ГАС И ЖИТО

САД СОЗДАВААТ НЕДОСТИГ ОД ДОЛАРИ ИСТО КАКО ШТО РУСИЈА СОЗДАВА НЕДОСТИГ ОД НАФТА, ГАС И ЖИТО

Од Ерик Питерс, ЦИО Главен Инвестиционен Менаџер на фондот One River Asset Management „Мораме да ги намалиме приходите на Русија што Путин ги користи за…

Види повеќе САД СОЗДАВААТ НЕДОСТИГ ОД ДОЛАРИ ИСТО КАКО ШТО РУСИЈА СОЗДАВА НЕДОСТИГ ОД НАФТА, ГАС И ЖИТО