КОЛАПСОТ ЗАПОЧНА - ФОЛКСВАГЕН ЗАМИНУВА ОД ГЕРМАНИЈА?!

КОЛАПСОТ ЗАПОЧНА – ФОЛКСВАГЕН ЗАМИНУВА ОД ГЕРМАНИЈА?!

Фолксваген, или во превод автомобилот на народот, компанија која е синоним за германската држава и квалитетот на германското производство уште од Втората светска војна, сериозно…

Види повеќе КОЛАПСОТ ЗАПОЧНА – ФОЛКСВАГЕН ЗАМИНУВА ОД ГЕРМАНИЈА?!
МИЛИОНИ ГЕРМАНЦИ НЕМА ДА МОЖАТ ДА ПЛАТАТ ЗА ГРЕЕЊЕ - СИНДИКАТ

МИЛИОНИ ГЕРМАНЦИ НЕМА ДА МОЖАТ ДА ПЛАТАТ ЗА ГРЕЕЊЕ – СИНДИКАТ

Праговите на приходите треба да се променат за повеќе луѓе да се квалификуваат за бенефиции за домување, велат од германскиот синдикат на станари. Најмалку една…

Види повеќе МИЛИОНИ ГЕРМАНЦИ НЕМА ДА МОЖАТ ДА ПЛАТАТ ЗА ГРЕЕЊЕ – СИНДИКАТ