МИЛИОНИ ГЕРМАНЦИ НЕМА ДА МОЖАТ ДА ПЛАТАТ ЗА ГРЕЕЊЕ - СИНДИКАТ

МИЛИОНИ ГЕРМАНЦИ НЕМА ДА МОЖАТ ДА ПЛАТАТ ЗА ГРЕЕЊЕ – СИНДИКАТ

Праговите на приходите треба да се променат за повеќе луѓе да се квалификуваат за бенефиции за домување, велат од германскиот синдикат на станари. Најмалку една…

Види повеќе МИЛИОНИ ГЕРМАНЦИ НЕМА ДА МОЖАТ ДА ПЛАТАТ ЗА ГРЕЕЊЕ – СИНДИКАТ