НОВО ПОСКАПУВАЊЕ НА МАСЛОТО ВО ГЕРМАНИЈА! ЦЕНИТЕ СКОКНАА ЗА НЕВЕРОЈАТНИ 550%

НОВО ПОСКАПУВАЊЕ НА МАСЛОТО ВО ГЕРМАНИЈА! ЦЕНИТЕ СКОКНАА ЗА НЕВЕРОЈАТНИ 550%

На многу германски супермаркети моментално им недостига сончогледово масло и масло од репка. Бидејќи испораките беа масовно ограничени со недели поради војната во Украина, цените…

Види повеќе НОВО ПОСКАПУВАЊЕ НА МАСЛОТО ВО ГЕРМАНИЈА! ЦЕНИТЕ СКОКНАА ЗА НЕВЕРОЈАТНИ 550%