НОВО НОРМАЛНАТА ГЕРМАНИЈА! С.Џ. ХОПКИНС: „РАЈХОТ ПОЛУДЕ“

НОВО НОРМАЛНАТА ГЕРМАНИЈА! С.Џ. ХОПКИНС: „РАЈХОТ ПОЛУДЕ“

Значи, официјално e. Во среда, на 24 август, германскиот Бундестаг на „Новото Нормално“ стави печат на најновата владина ревизија на таканаречениот „Закон за Заштита од…

Види повеќе НОВО НОРМАЛНАТА ГЕРМАНИЈА! С.Џ. ХОПКИНС: „РАЈХОТ ПОЛУДЕ“