ЕВРОПА ВРИЕ! ПО МИЛИОНСКИТЕ ПРОТЕСТИ НА ХОЛАНДСКИТЕ ФАРМЕРИ, СЕГА И ГЕРМАНЦИТЕ И ИТАЛИЈАНЦИТЕ ИМ СЕ ПРИКЛУЧУВААТ ВО БОРБАТА ПРОТИВ НОВИОТ СВЕТСКИ ПОРЕДОК!!!

(ВИДЕА) ЕВРОПА ВРИЕ! ПО МИЛИОНСКИТЕ ПРОТЕСТИ НА ХОЛАНДСКИТЕ ФАРМЕРИ, СЕГА И ГЕРМАНЦИТЕ И ИТАЛИЈАНЦИТЕ ИМ СЕ ПРИКЛУЧУВААТ ВО БОРБАТА ПРОТИВ НОВИОТ СВЕТСКИ ПОРЕДОК!

Холаднските фармери деновиве ја кренаа Холандија на нозе, а милионските протести (за кои, патем, воопшто не се известува, или премногу малку се известува на главните…

Види повеќе (ВИДЕА) ЕВРОПА ВРИЕ! ПО МИЛИОНСКИТЕ ПРОТЕСТИ НА ХОЛАНДСКИТЕ ФАРМЕРИ, СЕГА И ГЕРМАНЦИТЕ И ИТАЛИЈАНЦИТЕ ИМ СЕ ПРИКЛУЧУВААТ ВО БОРБАТА ПРОТИВ НОВИОТ СВЕТСКИ ПОРЕДОК!