НЕ ИМ ВЕРУВААТ НИ ЗБОР! ЕВЕ КОЛКАВ ПРОЦЕНТ ОД ЛУЃЕТО ГИ ГЛЕДААТ ГЛАВНИТЕ МЕДИУМИ КАКО ЗАКАНА ЗА ДЕМОКРАТИЈАТА

НЕ ИМ ВЕРУВААТ НИ ЗБОР! ЕВЕ КОЛКАВ ПРОЦЕНТ ОД ЛУЃЕТО ГИ ГЛЕДААТ ГЛАВНИТЕ МЕДИУМИ КАКО ЗАКАНА ЗА ДЕМОКРАТИЈАТА

Се чини дека сѐ повеќе луѓе сфаќаат од каде доаѓаат заканите за демократијата и слободата на говорот, а тоа секако се главните „мејнстрим“ медиуми и…

Види повеќе НЕ ИМ ВЕРУВААТ НИ ЗБОР! ЕВЕ КОЛКАВ ПРОЦЕНТ ОД ЛУЃЕТО ГИ ГЛЕДААТ ГЛАВНИТЕ МЕДИУМИ КАКО ЗАКАНА ЗА ДЕМОКРАТИЈАТА