КОИ БИ БИЛЕ ПОСЛЕДИЦИТЕ ОД НЕУСПЕХОТ НА ГЛОБАЛИСТИТЕ?

КОИ БИ БИЛЕ ПОСЛЕДИЦИТЕ ОД НЕУСПЕХОТ НА ГЛОБАЛИСТИТЕ?

од Џеф Томас Во една претходна статија, „Дали глобализмот ќе успее“, ја опишав веројатноста за успех на глобалистичкиот план за преземање на светот. Моето мислење…

Види повеќе КОИ БИ БИЛЕ ПОСЛЕДИЦИТЕ ОД НЕУСПЕХОТ НА ГЛОБАЛИСТИТЕ?