ОТКРИЕНИ СЕ! ПОЗНАТ НАУЧНИК ЗА КЛИМАТА ОТКРИ ДЕКА СО2 НЕМА НИКАКВА ВРСКА СО Т.Н. ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛУВАЊЕ

ОТКРИЕНИ СЕ! ПОЗНАТ НАУЧНИК ЗА КЛИМАТА ОТКРИ ДЕКА СО2 НЕМА НИКАКВА ВРСКА СО Т.Н. ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛУВАЊЕ

Заборавете на „решената“ наука или „консензус“ – тоа е политичка конструкција дизајнирана да ја задуши дебатата во интерес на промовирање на агендата за команда и…

Види повеќе ОТКРИЕНИ СЕ! ПОЗНАТ НАУЧНИК ЗА КЛИМАТА ОТКРИ ДЕКА СО2 НЕМА НИКАКВА ВРСКА СО Т.Н. ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛУВАЊЕ
ДЕЈВИД СТОКМАН ЗА ТОА ЗОШТО „ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛУВАЊЕ“ НЕ ГИ ПРЕДИЗВИКА ДЕНЕШНИТЕ ЕКОНОМСКИ КАТАСТРОФИ - ВЛАДИТЕ ГО НАПРАВИЈА ТОА

ДЕЈВИД СТОКМАН ЗА ТОА ЗОШТО „ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛУВАЊЕ“ НЕ ГИ ПРЕДИЗВИКА ДЕНЕШНИТЕ ЕКОНОМСКИ КАТАСТРОФИ – ВЛАДИТЕ ГО НАПРАВИЈА ТОА

Забелешка на уредникот: Подолу е првиот дел од написот на Дејвид Стокман за „климатската криза“ и зошто владите се вистинската причина за тековните економски проблеми…

Види повеќе ДЕЈВИД СТОКМАН ЗА ТОА ЗОШТО „ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛУВАЊЕ“ НЕ ГИ ПРЕДИЗВИКА ДЕНЕШНИТЕ ЕКОНОМСКИ КАТАСТРОФИ – ВЛАДИТЕ ГО НАПРАВИЈА ТОА
ОБЈАВЕН НОВ ИЗВЕШТАЈ ЗА ПОВРШИНСКИТЕ МЕРНИ СТАНИЦИ ЗА ТЕМПЕРАТУРА - „ПОКОРУМПИРАНИ СЕ ОТКОЛКУ ШТО МИСЛЕВМЕ“

ОБЈАВЕН НОВ ИЗВЕШТАЈ ЗА ПОВРШИНСКИТЕ МЕРНИ СТАНИЦИ ЗА ТЕМПЕРАТУРА – „ПОКОРУМПИРАНИ СЕ ОТКОЛКУ ШТО МИСЛЕВМЕ“

Една нова студија, „Корумпирани климатски станици: Официјалните американски записи за површинска температура остануваат фатално погрешни“, открива дека приближно 96 отсто од температурните станици во САД…

Види повеќе ОБЈАВЕН НОВ ИЗВЕШТАЈ ЗА ПОВРШИНСКИТЕ МЕРНИ СТАНИЦИ ЗА ТЕМПЕРАТУРА – „ПОКОРУМПИРАНИ СЕ ОТКОЛКУ ШТО МИСЛЕВМЕ“
АЈДЕ ДА АНАЛИЗИРАМЕ КАКО НÈ ЛАЖАТ ДЕКА ПОСТОИ НЕШТО КАКО КЛИМАТСКА КРИЗА

АЈДЕ ДА АНАЛИЗИРАМЕ КАКО НÈ ЛАЖАТ ДЕКА ПОСТОИ НЕШТО КАКО КЛИМАТСКА КРИЗА

Науката за климата е толку задушена од идеолошка ревност што станува тешко да се најде нормална објективна анализа овие денови. Секој податок што е во…

Види повеќе АЈДЕ ДА АНАЛИЗИРАМЕ КАКО НÈ ЛАЖАТ ДЕКА ПОСТОИ НЕШТО КАКО КЛИМАТСКА КРИЗА