ОВАА СЕЗОНА НА ГРИП ПОТЕШКА ОД KOBИД: ПРЕМИЕР НА АВСТРАЛИСКА ДРЖАВА

ОВАА СЕЗОНА НА ГРИП ПОТЕШКА ОД KOBИД: ПРЕМИЕР НА АВСТРАЛИСКА ДРЖАВА

Премиерот на Нов Јужен Велс, Доминик Перотет, повика на намалување на седумдневниот период на изолација, додавајќи дека вирусот на зимскиот грип во моментов претставува поголем…

Види повеќе ОВАА СЕЗОНА НА ГРИП ПОТЕШКА ОД KOBИД: ПРЕМИЕР НА АВСТРАЛИСКА ДРЖАВА