ДеСАНТИС: ГИ ОТФРЛИВМЕ „ЕЛИТИТЕ“ - ПОГРЕШИЈА ВО СÈ, КАКО И СО мPHК BAKЦИНИТЕ (ВИДЕО)

ДеСАНТИС: ГИ ОТФРЛИВМЕ „ЕЛИТИТЕ“ – ПОГРЕШИЈА ВО СÈ, КАКО И СО мPHК BAKЦИНИТЕ (ВИДЕО)

Епски говор во кој гувернерот на Флорида го оспорува корпоратизмот, раководството на Републиканската партија и неуспесите во политиката на режимот на Бајден. Гувернерот на Флорида,…

Види повеќе ДеСАНТИС: ГИ ОТФРЛИВМЕ „ЕЛИТИТЕ“ – ПОГРЕШИЈА ВО СÈ, КАКО И СО мPHК BAKЦИНИТЕ (ВИДЕО)