АНАЛИЗА: БЛУМБЕРГ НЕ ТРЕБА ДА БИДЕ ШОКИРАН СО ФАКТОТ ШТО ПОЛОВИНА ОД ЗЕМЈИТЕ ОД Г-20 ОДБИВААТ ДА ЈА САНКЦИОНИРААТ РУСИЈА

АНАЛИЗА: БЛУМБЕРГ НЕ ТРЕБА ДА БИДЕ ШОКИРАН СО ФАКТОТ ШТО ПОЛОВИНА ОД ЗЕМЈИТЕ ОД Г-20 ОДБИВААТ ДА ЈА САНКЦИОНИРААТ РУСИЈА

Со тоа што секоја од овие земји стои на своите политики, тие колективно дојдоа до позиција да вршат поголемо влијание врз глобалната системска транзиција кон…

Види повеќе АНАЛИЗА: БЛУМБЕРГ НЕ ТРЕБА ДА БИДЕ ШОКИРАН СО ФАКТОТ ШТО ПОЛОВИНА ОД ЗЕМЈИТЕ ОД Г-20 ОДБИВААТ ДА ЈА САНКЦИОНИРААТ РУСИЈА
ЧЛЕНКИТЕ НА Г-20 СЕ БУНТУВААТ ПРОТИВ ПРИТИСОКОТ НА САД ЗА ИЗОЛИРАЊЕ НА РУСИЈА И КИНА

ЧЛЕНКИТЕ НА Г-20 СЕ БУНТУВААТ ПРОТИВ ПРИТИСОКОТ НА САД ЗА ИЗОЛИРАЊЕ НА РУСИЈА И КИНА

Само половина од земјите на Г-20 ги поддржаа санкциите. Напорот предводен од САД да се изолира Русија преку санкции не успеа, бидејќи половина од земјите…

Види повеќе ЧЛЕНКИТЕ НА Г-20 СЕ БУНТУВААТ ПРОТИВ ПРИТИСОКОТ НА САД ЗА ИЗОЛИРАЊЕ НА РУСИЈА И КИНА