ДАНСКА ЈА ПРЕКИНА BAKЦИНАЦИЈАТА ЗА ПОМЛАДИ ОД 50 ГОДИНИ БИДЕЈЌИ СЕ ПРЕФРЛА НА ЛЕКУВАЊЕ НА KOBИД КАКО ГРИП

ДАНСКА ЈА ПРЕКИНА BAKЦИНАЦИЈАТА ЗА ПОМЛАДИ ОД 50 ГОДИНИ БИДЕЈЌИ СЕ ПРЕФРЛА НА ЛЕКУВАЊЕ НА KOBИД КАКО ГРИП

Политиката на Данска кон вaкцинација во есента 2022 година ќе се фокусира на постарите од 50 години. Помладите од 50 години ќе добијат бустер само…

Види повеќе ДАНСКА ЈА ПРЕКИНА BAKЦИНАЦИЈАТА ЗА ПОМЛАДИ ОД 50 ГОДИНИ БИДЕЈЌИ СЕ ПРЕФРЛА НА ЛЕКУВАЊЕ НА KOBИД КАКО ГРИП