КОЈ Е АЛЕКСАНДАР ДУГИН, ЧОВЕКОТ ЧИЈА ЌЕРКА БЕШЕ МОНСТРУОЗНО УБИЕНА ВО ЕКСПЛОЗИЈА НА АВТОМОБИЛ ОД СТРАНА НА УКРАИНЦИТЕ?!

КОЈ Е АЛЕКСАНДАР ДУГИН, ЧОВЕКОТ ЧИЈА ЌЕРКА БЕШЕ МОНСТРУОЗНО УБИЕНА ВО ЕКСПЛОЗИЈА НА АВТОМОБИЛ ОД СТРАНА НА УКРАИНЦИТЕ?!

Конзервативниот мислител го предвиде крвопролевањето во Украина и бизарно беше наречен „мозокот на Путин“. Александар Дугин е во интересна позиција да биде попознат во странство…

Види повеќе КОЈ Е АЛЕКСАНДАР ДУГИН, ЧОВЕКОТ ЧИЈА ЌЕРКА БЕШЕ МОНСТРУОЗНО УБИЕНА ВО ЕКСПЛОЗИЈА НА АВТОМОБИЛ ОД СТРАНА НА УКРАИНЦИТЕ?!
(ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО) ВО ЕКСПЛОЗИЈА НА БОМБА ВО АВТОМОБИЛОТ Е УБИЕНА ЌЕРКАТА НА АЛЕКСАНДАР ДУГИН - ЕДЕН ОД ГЛАВНИТЕ СОРАБОТНИЦИ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПУТИН

(ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО) ВО ЕКСПЛОЗИЈА НА БОМБА ВО АВТОМОБИЛОТ Е УБИЕНА ЌЕРКАТА НА АЛЕКСАНДАР ДУГИН – ЕДЕН ОД ГЛАВНИТЕ СОРАБОТНИЦИ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПУТИН

Според првичните информации, се чини дека најверојатна мета на нападот бил токму Александар Дугин кој во последен момент решил да оди со друго возило, а…

Види повеќе (ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО) ВО ЕКСПЛОЗИЈА НА БОМБА ВО АВТОМОБИЛОТ Е УБИЕНА ЌЕРКАТА НА АЛЕКСАНДАР ДУГИН – ЕДЕН ОД ГЛАВНИТЕ СОРАБОТНИЦИ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПУТИН