МЕДВЕДЕВ И ПОРАЧА НА ЕВРОПА: „НЕМА ДА ИЗДРЖИТЕ НИТУ ЕДНА НЕДЕЛА!“

МЕДВЕДЕВ И ПОРАЧА НА ЕВРОПА: „НЕМА ДА ИЗДРЖИТЕ НИТУ ЕДНА НЕДЕЛА!“

Еден од најблиските сојузници на Путин, поранешниот руски претседател и премиер и актуелен потпретседател на рускиот Безбедносен совет, Дмитриј Медведев, и се закани на Европа…

Види повеќе МЕДВЕДЕВ И ПОРАЧА НА ЕВРОПА: „НЕМА ДА ИЗДРЖИТЕ НИТУ ЕДНА НЕДЕЛА!“