СЕ НАМАЛУВА ДИСТАНЦАТА ПОМЕЃУ ДОЊЕЦК И РУСИЈА: ЕВЕ КОЛКУ Е СЕГА (ВИДЕО)

СЕ НАМАЛУВА ДИСТАНЦАТА ПОМЕЃУ ДОЊЕЦК И РУСИЈА: ЕВЕ КОЛКУ Е СЕГА (ВИДЕО)

„До Русија 0 км“: Поставен е нов знак на главниот плоштад во Доњецк во чест на првиот ден на националното единство во Русија Задолжително следете…

Види повеќе СЕ НАМАЛУВА ДИСТАНЦАТА ПОМЕЃУ ДОЊЕЦК И РУСИЈА: ЕВЕ КОЛКУ Е СЕГА (ВИДЕО)