ТОА Е ТАА КРВНА ЛИНИЈА! КРАЛОТ ЧАРЛС Е ВО КРВНО СРОДСТВО СО ГРОФОТ ДРАКУЛА!

ТОА Е ТАА КРВНА ЛИНИЈА! КРАЛОТ ЧАРЛС Е ВО КРВНО СРОДСТВО СО ГРОФОТ ДРАКУЛА!

Мислите дека само така пишуваме за покојната кралица Елизабета. Не, бидејќи вчера погребаната кралица и нејзиниот наследник Чарлс се потомци на Влад Цепеш, меѓу народот…

Види повеќе ТОА Е ТАА КРВНА ЛИНИЈА! КРАЛОТ ЧАРЛС Е ВО КРВНО СРОДСТВО СО ГРОФОТ ДРАКУЛА!