(ДРОН ВИДЕО) БОЖЕСТВЕНА СЛИКА ОД СТАРА ЦРКВА ВО ПРИЛЕП: ИЛЈАДНИЦИ ВЕРНИЦИ НА ЕДНО МЕСТО ЗА ВЕЛИГДЕН

(ДРОН ВИДЕО) БОЖЕСТВЕНА СЛИКА ОД СТАРА ЦРКВА ВО ПРИЛЕП: ИЛЈАДНИЦИ ВЕРНИЦИ НА ЕДНО МЕСТО ЗА ВЕЛИГДЕН

Илјадници верници на полноќ во саботата ја дочекаа радосната вест за Христовото воскресение во дворовите на црковните храмови во Прилеп, пренесува порталот Маркукуле. Видеото во…

Види повеќе (ДРОН ВИДЕО) БОЖЕСТВЕНА СЛИКА ОД СТАРА ЦРКВА ВО ПРИЛЕП: ИЛЈАДНИЦИ ВЕРНИЦИ НА ЕДНО МЕСТО ЗА ВЕЛИГДЕН