ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА УКРАИНА ЗЕЛЕНСКИ ПРОГЛАСЕН ЗА НАЈВЛИЈАТЕЛЕН ЕВРЕИН

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА УКРАИНА ЗЕЛЕНСКИ ПРОГЛАСЕН ЗА НАЈВЛИЈАТЕЛЕН ЕВРЕИН

Зеленски беше прогласен за највлијателен Евреин. Израелскиот весник „The Jerusalem Post“ му додели нов статус на украинскиот лидер наместо посакуваниот „Оскар“. Владимир Зеленски е на…

Види повеќе ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА УКРАИНА ЗЕЛЕНСКИ ПРОГЛАСЕН ЗА НАЈВЛИЈАТЕЛЕН ЕВРЕИН