СОРОС БРИГАДАТА ВО СРБИЈА НАЈАВУВА ПРОТЕСТИ АКО СЕ ЗАБРАНИ ГЕЈ ПАРАДАТА

СОРОС БРИГАДАТА ВО СРБИЈА НАЈАВУВА ПРОТЕСТИ АКО СЕ ЗАБРАНИ ГЕЈ ПАРАДАТА

Претставниците на граѓанската опозиција за медиумите изјавија дека се подготвени да излезат на улица и да протестираат доколку власта го спречи одржувањето на Еуропрајд што…

Види повеќе СОРОС БРИГАДАТА ВО СРБИЈА НАЈАВУВА ПРОТЕСТИ АКО СЕ ЗАБРАНИ ГЕЈ ПАРАДАТА