КЛАУС ШВАБ: „ИМАМЕ СРЕДСТВА ДА НАМЕТНЕМЕ ЕДНА СВЕТСКА ВЛАДА“

КЛАУС ШВАБ: „ИМАМЕ СРЕДСТВА ДА НАМЕТНЕМЕ ЕДНА СВЕТСКА ВЛАДА“

Светски економски форум (СЕФ), Давос, 24 мај 2022 година: Клаус Шваб кажува во просторијата полна со политички и корпоративни раководители и научници на СЕФ: „Да…

Види повеќе КЛАУС ШВАБ: „ИМАМЕ СРЕДСТВА ДА НАМЕТНЕМЕ ЕДНА СВЕТСКА ВЛАДА“