ДЕЈВИД СТОКМАН ЗА ТОА ЗОШТО „ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛУВАЊЕ“ НЕ ГИ ПРЕДИЗВИКА ДЕНЕШНИТЕ ЕКОНОМСКИ КАТАСТРОФИ - ВЛАДИТЕ ГО НАПРАВИЈА ТОА

ДЕЈВИД СТОКМАН ЗА ТОА ЗОШТО „ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛУВАЊЕ“ НЕ ГИ ПРЕДИЗВИКА ДЕНЕШНИТЕ ЕКОНОМСКИ КАТАСТРОФИ – ВЛАДИТЕ ГО НАПРАВИЈА ТОА

Забелешка на уредникот: Подолу е првиот дел од написот на Дејвид Стокман за „климатската криза“ и зошто владите се вистинската причина за тековните економски проблеми…

Види повеќе ДЕЈВИД СТОКМАН ЗА ТОА ЗОШТО „ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛУВАЊЕ“ НЕ ГИ ПРЕДИЗВИКА ДЕНЕШНИТЕ ЕКОНОМСКИ КАТАСТРОФИ – ВЛАДИТЕ ГО НАПРАВИЈА ТОА