БЛИЗОК РОДНИНА НА КРАЛИЦАТА ЕЛИЗАБЕТА ОБВИНЕТ ЗА СЕКСУАЛНО ЗЛОСТАВУВАЊЕ НА 11-ГОДИШНО ДЕТЕ

БЛИЗОК РОДНИНА НА КРАЛИЦАТА ЕЛИЗАБЕТА ОБВИНЕТ ЗА СЕКСУАЛНО ЗЛОСТАВУВАЊЕ НА 11-ГОДИШНО ДЕТЕ

43 години по неговата смрт, Лорд Маунтбатен е обвинет за сексуално злоставување на 11-годишно момче во дом за деца. Артур Смит тврди дека во 1977…

Види повеќе БЛИЗОК РОДНИНА НА КРАЛИЦАТА ЕЛИЗАБЕТА ОБВИНЕТ ЗА СЕКСУАЛНО ЗЛОСТАВУВАЊЕ НА 11-ГОДИШНО ДЕТЕ
СВЕТОТ ВЛЕЗЕ ВО ОПАСНА НОВА ЕРА НА НЕРАЗУМНОСТА

СВЕТОТ ВЛЕЗЕ ВО ОПАСНА НОВА ЕРА НА НЕРАЗУМНОСТА

Се чини дека смртта на кралицата го означува дефинитивниот крај на 20 век и ерата на доверба и просперитет Дваесеттиот век сега и навистина заврши.…

Види повеќе СВЕТОТ ВЛЕЗЕ ВО ОПАСНА НОВА ЕРА НА НЕРАЗУМНОСТА