ЕВРОПА ЈА ЧЕКА ЕНЕРГЕТСКА КАТАСТРОФА И ТОА СЛЕДНАТА ГОДИНА, ТВРДАТ ДИРЕКТОРИ НА НАЈГОЛЕМИТЕ НАФТЕНИ КОМПАНИИ

ЕВРОПА ЈА ЧЕКА ЕНЕРГЕТСКА КАТАСТРОФА И ТОА СЛЕДНАТА ГОДИНА, ТВРДАТ ДИРЕКТОРИ НА НАЈГОЛЕМИТЕ НАФТЕНИ КОМПАНИИ

ЕУ е „во добра форма“ во однос на енергетските резерви оваа зима, меѓутоа, вистинскиот ризик од недостаток е пред нас во 2023 година, предупредија раководните европски…

Види повеќе ЕВРОПА ЈА ЧЕКА ЕНЕРГЕТСКА КАТАСТРОФА И ТОА СЛЕДНАТА ГОДИНА, ТВРДАТ ДИРЕКТОРИ НА НАЈГОЛЕМИТЕ НАФТЕНИ КОМПАНИИ
ЕВРОПА СЕ СООЧУВА СО ЕНЕРГЕТСКА КАТАСТРОФА КОЈА ЌЕ СЕ ПРЕЛЕЕ ВО САД

ЕВРОПА СЕ СООЧУВА СО ЕНЕРГЕТСКА КАТАСТРОФА КОЈА ЌЕ СЕ ПРЕЛЕЕ ВО САД

Автор: Брендон Смит преку Alt–Market.us Иако ситуацијата постојано се менува, во моментов руската влада најави официјално затворање на ЦЕЛИОТ извоз на природен гас во Европа…

Види повеќе ЕВРОПА СЕ СООЧУВА СО ЕНЕРГЕТСКА КАТАСТРОФА КОЈА ЌЕ СЕ ПРЕЛЕЕ ВО САД